It’s all about the details – En resa till Philippinerna

NaimCebu5

Vi besöker ett smyckes showroom och produktionanläggning för att hitta de material jag behöver och för att se hur dem arbetar här…

NaimCebu4

NaimCebu6

Jag går igenom och beställer det jag vill ha och gör några exemplarer för den design jag har tänkt mig och hur jag vill att allt ska se ut…

NaimCebu7

NaimCebu8

Om det finns nånting jag vill utmärka extra mycket som något dem gör bra här i Filippinerna så är det detaljarbete. Handgjorda smycken, broderade tyger, handsydda paljetter och ja allt annat möjligt som görs för hand och till perfektion. Det handlar bara om att hitta rätt materila och färger och att förklara för dem så dem följer rätt design… för deras smak skiljer kanske något från våra och att designa ja det är ju mitt jobb ändå :o) … men att göra arbetet och få detaljerna på plats det är dem grymma på!!!

It’s all about the details… and this is where the magic happens !!! ;o)

Xoxo Naim

Foton: Joel Bagon

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *