YSL Filmpremiär

image

YSL_038

imageFilmpremiär på biograf Skandia i måndags för Yves Saint Laurent. Biosalongen var helt fullspäckad. Här med Naslin som tyckte att ”om Ellen kan ta selfies på Oscarsgalan så borde det väl gå bra om jag gör det här?!”. Ja, det går bra!! ;o)

yslfilm ysl_main_2190_jpeg_north_520x292_white

Jag satt med gåshud igenom hela filmen. Helt fantastisk. Som designer kunde jag verkligen relatera till de känslor som utspelades av Pierre Niney som spelade Yves Saint Laurent helt enastående… ångesten och självkritiken… och den ständiga kampen för att lyckas.

Seriöst måste ses av alla!! Kanske inte alla… om man är känslig för sexuella scener, droger och alkoholism så borde man avstå kanske… hehe. :o)

Xoxo Naim

Foton: Cawa Media, Frontface.se, vanityfair.fr, och Nas Lin

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *