Oscars 2014 – Men’s Fashion

x700leo

Inget galet. Svart funkar alltid, med eller utan väst! Channing Tatum och Leonardo Dicaprio kör på en klassisk stil under Oscarsgalan. Leo verkar i och för sig fortfarande vara i sin roll som Wolf of Wall Street… det är över Leo släpp det ;o) #Klassisklook

Jarad letomatthew Mc

En annan look som var väldigt poppis under Oscarsgalan var att miss-matcha kavajen med svarta byxor. I synnerlighet vit kavaj med svarta byxor. Jared Leto och Matthew Mcconaughey gör det snyggt tycker jag. Plus poäng till Jared för den vinröda flugan och slimfit byxorna också. :o) #Black&White

Will smithPharrell

Jag är ju alltid för att prova nya saker… innovation inom mode och event. Men tyvärr tycker jag nog att Will Smith och Pharrell missade sina mål totalt. Will Smith ser ut som att han varit på praktik hos Hugh Hefner med den där sjalen och de svarta loafers som han har på sig… och Pharrell ser ut som att han inte ens är gammal nog för att få gå på praktik… Ja, Lanvin eller inte sorry Pharrell men shorts till Oscarsgalan?! :o/. #BigNoNo

Ni kan hitta fler bilder på The Oscars.

Xoxo Naim

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *