POPART – spritmuseet

image

image

image

image

imageimage

Art Pop på Spritmuseet i Stockholm. Avslappnat och intressant event. Har haft så sjukt mycket att göra dem här senaste veckorna… månaderna… och igår sprang jag runt som en dåre på olika möten, så det här var ett väldigt skönt avslut på gårdagen. Träffade på kära vänner som jag inte har hunnit träffa på länge och smakprovade på gott naturligt vin som inte kommer att komma ut förrän i Maj.

Utställningen var  också bra… gamla skivomslag och konst som gjordes på 80-talet i samband med Absolut Vodkas reklamkampanjer på den tiden. Konst, musik och sprit – kan ju aldrig bli fel.  ;o) #ArtPopMusicAlcoholLove

Rekommenderar till alla!!!

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *