L’Occitane obsession

image

L’Occitane i badrumsskåpet, L’Occitante i Atljen och L’Occitane i bakfickan ;o). Det är många ”skönhetsprodukter” vi män inte kan leva utan nu för tiden, ansiktskrämer och hårprodukter, men en sak vi brukar glömma är händerna. För ett tag sen fick en tub av vad jag blev tillsagd ”är den bästa handkrämen som finns”… ”OK” tänkte jag, men nu kan jag inte leva utan min lilla tub :o).

imageimageimage

Och om man ska jobba med siden ska man även ha silkeslena händer ;o)… hehehe… men seriöst alltså även om man inte gör det så tipsar jag alla män att alltid ha en tub L’Occitane med sig av två anledningar:
1. Silkeslena händer
2. Fungerar lika bra som hundtricket på tjejer ;o)

Xoxo Naim

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *