Flashbacks, Deja vu känslor och tillbakablickar

IMG_1765Dom här dagarna har jag haft sjukt många deja vu känslor och flashbacks… har ingen aning om varför. Kanske för att min hjärna försöker att hålla kvar vid gamla minnen när jag själv försöker rusa fram i raket fart. Så för att ge hjärnan lite ro tänkte jag att vi kan ta en liten tillbakablick på ett av mina första och käraste projekt :o). #BacktotheFuture

IMG_1766IMG_1776

IMG_1767  IMG_1768IMG_1774

Meloni projektet blev extremt lyckat och var början på och inspirationen till hur världens första 3D skor kom att bli. :o)

Det var värt att titta tillbaka…. sköna tider det…. inga bokföringsdagar, inga begränsningar (eller det vara det väl, men då brydde jag mig inte bara.. hehe), mycket jobb men riktigt kul!! AVATAR :o).

Tack till alla söta som hjälpte mig med Melonia projektet också – You know who you are :o) – roliga tider!!! #LoveHappyPeace #sevideonhär

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Flashbacks, Deja vu känslor och tillbakablickar

  1. Åh, inspiration på hög nivå! Ska ta och göra en makeup med inspiration ifrån detta projekt så fort jag får e ledig dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *