bokföring och många koppar kaffe

IMG_1741IMG_1738IMG_1734IMG_1725aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… det här är inte jobb för en designer!!!!!! Så sjukt okreativt och oinspirerande. Kan inte vänta med att skicka in alla he/&%¤#” jä#”#” sk&¤ papper och bli klar med det här!

Låter er veta när jag har nåt roligare på gång. ;o)

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

En reaktion på “bokföring och många koppar kaffe

  1. Säg till om du behöver hjälp med redovisningen! Jag har eget företag i Gävle men har flera kreativa kunder i Stockholm som jag hjälper med bokföringen och det funkar bra! Jag har valt att rikta in mig på just lite mer kreativa branscher, då jag själv är intresserad och tycker det är roligt :) Vi riktar in oss på små och medelstora företag och jobbar inte som en traditionell byrå utan vi är mycket mer än så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *