Visining i SOLSTAN :o)

image

imageAllt kommer lite i efterhand nu… men det har varit så mycket… vilket jag älskar i och för sig, men ni får reda på allt några dagar efter bara :o).

Det har bland annat varit möte med Agelica Hellgren på Bagel street angående en visning som ska ordnas i Karlstad i Maj. Söt och ambitiös tjej och så är visningen i Karlstad också… ”solstan”, hehe… så det gick ju inte att tacka nej till :o). Det blir lite mer om projektet framöver… jag håller er uppdaterade som vanligt ;o).

artikelFörövrigt skriver Angelica modesidorna för NWT,  Karlstads största lokaltidning, där kan ni alla Karlstabor läsa en artikel om mig (om ni vill ;o)).  Alla andra kan också följa det Angelica har skrivit så klart… bara att gå in och kolla på www.angelicahellgren.blogspot.se  #ReadallAboutIT

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *