Alexander McQueen

alexander_mcqueen__2004__6425_north_545x

Alexander McQueen. Den största designer som har levt på denna jord enligt min mening. Han var sitt varumärke ända till slutet. Varumärket har inte och kan aldrig bli vad det en gång var. Hur skulle det kunna? Finns det någon annan designer som kan vara Alexander McQueen? Sarah Burton? I THINK NOT!!! Visst, märket kommer att finnas kvar men bara som en skugga av vad det en gång var!

main_imagealexander_mcqueen_vogue_50ansalexander_mcqueen_wallpaper_by_ronnieBEe

This is Alexander McQueen #BeautyMovementFlow

amq portAlexnader McQueen föddes 1969 och var yngst utav sex barn. Han lämnade skolan vid 16 år och påbörjade sin resa till att bli en av dem största modedesignerna genom tiderna. Innan han var 30 år var han designerchef på Givenchy och hade vunnit ”British Designer of the Year” titeln två gånger. År 2000 satte Alexander McQueen upp sitt eget märke och åren 2001 och 2003 vann han ytligare igen titeln som ”British Designer of the Year”.

FRANCE FASHION

amq4

amqredblack

And This is Alxander McQueen #EdgyDarkEmotional

alexander-mcqueen

2010, bara 40 år gammal, tog Alexander McQueen sitt liv. En tragisk händelse som har varit omdiskuterad. En del säger att han inte kunde leva utan sin mamma som hade avlidit några veckor innan. En del tror att det var på grund av en pågående depression i samband med att nära och kära hade svikit och utnyttjat honom. En del tycker sig tro att det kan bero på en prestationsångest som smugit sig på i och med den pressen som han hade på sig att leverera om och om igen. Det kan ju också vara sammanslagning av alltihop!?

 ”Look after my dogs, sorry, I love you, Lee.”

RIP Lee Alexander McQueen #MyGr8inspiration4

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Alexander McQueen

  1. Kunde inte hålla med dig mer. McQueen var i en klass och en värld för sig och ingen kan ersätta honom. McQueen inspirerar mig varje dag och jag kan nog säga att jag inte skulle göra det jag gör idag utan honom. Han glöms aldrig bort. God save McQueen ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *