Musik är en art för sig!!

Skärmavbild 2014-02-08 kl. 11.28.36 Skärmavbild 2014-02-08 kl. 11.29.08 Skärmavbild 2014-02-08 kl. 11.31.33DIE ANTWOORD är en futuristisk hip-hop/electro/rave grupp från Sydafrika utan gränser och utan några tankar för det kommersiella. De kör sitt eget race. De är Zef. De är ”Svaret”.

Det bästa måste ändå vara…. :oD … deras reaktion till Lady Gagas förfrågan om gruppen kunde vara hennes förband under konsertturnén ”Born This Way Ball” 2012. Inte nog med att de avslog förslaget – de lämnade även sitt dåvarande skivbolag, Interscope Records, som ville att bandet skulle vara mer kommersiella för att tjäna mer pengar och satte upp sitt eget skivbolag, Zef Recordz. Sen släppte de ut låten ”Fatty Boom Boom”… en parodi på Lady Gaga i sin köttklänning på en guidad tur i Johannesburg. ah hahahahahahaha

http://youtu.be/6N_PXN4EGeE – check it out! :o)

Xoxo Naim

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *