En Mode-Regering ;)

CF009881

Just nu jobbar jag på att pussla ihop en styrelseförslag till mitt bolag och det är sjukt spännande.
Det känns som att man bildar en regering, tanken slog mig att jag kanske borde starta ett mode-parti och försöka komma med i rikdsdagen.
Tänk världen vore så mycket bättre, så mycket snyggare. Folk skulle vara mer kreativa, och gå catwalk istället fr ut i krig ;) Använder man skatterna till en snyggare befolkning leder det till bättre självkänsla, bäst välmående och då tror jag man får ett mer hållbart samhälle.. Man skulle kunna coacha människor till att lyckas bättre med att få jobbet, och vara mottagliga och välkomna in i gänget. Även för invandrare skulle lättare kunna komma in i samhället med den snygga looken. Att kommunikationen mellan olika kulturer och subkulturer ska ske som en flytande atmosfär.
OH,neeeeeej nu går jag emot min löfte, jag har lovat mig syssla med politik.  :(

Gott nytt år!!

Fotograf: Daniel Stigefelt

xx Naim

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *