FESTLIGA HATTAR

festliga hattarfestliga hattar2Emma3Emma2Lite inspiration inför nästa års stora modefest – Ellegalan 2014. Dessa vackra kreationer skapade av  hattkungen Philip Treacy. Jag älskar hans brittiska uttryck står för väldigt mycket kvalité i själva hantverket. Då pratar vi om grunderna i Couture som ursprungligen kommer från gamla aristokratiska Great Britain, där skräddarkonsten regerade i tvåhundra år. Under den tiden kom konsten till Paris och fick namnet Haute Couture.
Enklare sagt, ett mode där vikten lagts på själva grundhantverket. Alexander MQ var en av favoriterna med. Dessa två är mina hjältar inom den brittiska modescenen. Men även några matematiker, som jag kommer att nämna i ett senare inspirationsinlägg ;)

XX Naim

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *