Ellegalan, Årets modefest

Ellebild1Förra året: Bea Åkerlund i min kreaktion (Gagas stylist), Hermine (chefen på Elle), Jag i min denim outfit.

Shit, förra året kände jag nästan ingen där. Jag visste  inte vem Hermine var och värför ska hon  skulle var med i bild ihop med oss. Jag funderade även kring varför denna man (The great Michael Bindefeld) får besluta kring vem som ska gå på rödamattan. Jag var så #freshfish hahaha, ;)

bild copyTillslut kom den efterlängtade inbjudan. #tackelle #tackbindefeld . Så nu ska jag planera för vilka jag ska designa för inför ellegalan inklisive mig själv och min flickvän Emma. Har designen färdig för Emma men inte mig själv. #beslutsångest

bildVet redan vem kan bära upp denna outfit, vem tror du jag har i åtanke? ;)

bild4bild5Jag har redan en del tyger hemma väntar på att kunde ska hamna på listan, släng iväg ett mail om du vill var en kandidat :).

Stor kram på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *