Intervju Mode och politik

Skärmavbild 2013-12-13 kl. 14.22.56
Ämnet plotik lämnar mig aldrig i fred. Jag tror jag har någon slags hatkärlek till poltiken, politik är något vi alla handskas med på ett eller annat sätt.  Idag gjorde jag en intervju om mode och politik med Stefanie i två timmar. Jag tycker om tänkande människor som henne. Däremot man behöver inte vara komplicerad för det. Jävligt inspirerande! Hon tipsade  mig också om att titta på denna video. Och den rekommenderar jag vidare till er här . Ni kommer läsa få läsa hennes artikel nästa år:)

Vi hade roligt tillsammans. Här är ett exempel på en av hennes frågor.

”Tänk om hon (en politiker) skulle ta på sig köttklänning och dina skor, skulle det fungera?”

Vad tycker ni mina läsare ;)?

Kram på er! /Naim

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Intervju Mode och politik

  1. Hejsan, just nu pågår som du säkert vet, musikhjälpen på svt. Där har de olika auktioner för att samla in pengar till ”Stöd oss i kampen för att alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Och det är många kändisar som auktionerar ut träffar och middar med sig själva, och jag tänkte på om du inte skulle kunna auktionera ut något som du har designat där. Jag hade garanterat bjudit på det och det vore väl en fin grej att ställa upp på, nu inför julen? :)

    • Hej Hanna!
      tack för tipsen, och att du är omtänksamt för mig och musikhjälpen!!! Det glädja mig hjärtligt! <3 just nu på går väldigt mycket i mitt bolags-verksamhet, så att jag kunde inte fixa passande kreation till musikhjälpen, tyvärr. Jag ska vara mer förhopningsvis nästa år :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *