Jag och tåget= Du och jag?

liten_webb_naim-josefi_project_now_sveriges-bästa-fotografer_stockholms-bästa-fotografer_uppsalas-bästa-fotografer_lönnbackfotograferna_karin-lindén_fotografer-i-uppsala_fotografer-i-stockholm_porträttfotografer_uppsala_stockholm Jag fotat av filosofen Karin perfekt passande bild till detta inlägg :)

ave-chinoMin filosofi är att människan är som ett tåg …. och ju närmare vi kommer framtiden destå närmare kommer vi till sanningen. Om 15-20 år förstår man verkligen att det är inte så stor skillnad mellan människan och tåget….
Det känns ändå optimistiskt detta, jag kanske behöver lite hopp medan kroppen kämpar emot ovädret och alla virus man få i sig dagligen under denna vinter.

Alltså, nu har jag till och med hittat den perfekta låten som måste komma med inlägget av Bo Kaspers Orkester.

Jag kanske borde satsa på att skapa en kollektion med inspiration ifrån tåget, vad tror ni!?

XX Naim

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag och tåget= Du och jag?

  1. Pingback: Vem vill du vara? Vad mer är möjligt? | Lönnbackafotograferna Uppsala Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *